Verzenden en retourzendingen

Kosten (alles behalve complete fietsen)

Let op, prijzen zijn ex BTW!!

Nederland voor productkosten van 0 tot 50 Euro verzendkosten €5.74, voor productkosten van 50 tot 150 Euro verzendkosten €4.132231, daarboven gratis verzenden
BE, DE voor productkosten van 0 tot 50 Euro verzendkosten €7,8, voor productkosten van 50 tot 150 Euro verzendkosten €7, daarboven gratis verzenden
BG, GR, HR, RO voor productkosten van 0 tot 250 Euro verzendkosten €25, daarboven gratis verzenden
EE,FI,HU,IE,LV,LT,PL,PT,SI,CZ,SK,SU,IT,ES voor productkosten van 0 tot 50 verzendkosten €19.80, voor productkosten van 50 tot 150 verzendkosten €17, voor productkosten van 150 tot 250 verzendkosten €14.05, daarboven gratis verzenden
FR, AT, SE, FRM voor productkosten van 0 tot 50 verzendkosten €12, voor productkosten van 50 tot 175 verzendkosten €9.92, daarboven gratis verzenden
LU, DK voor productkosten van 0 tot 50 verzendkosten €11, voor productkosten van 50 tot 150 Euro verzendkosten €8.26, daarboven gratis verzenden

Verzenden Complete fietsen 

Informeer naar de kosten info@justpedal.nl

Verzending van uw pakket

We maken voor verzenden door heel europa gebruik van de diensten van SendCloud- DPD. Zodra een bestelling verstuurd wordt ontvangt u een track en trace bericht met een link naar de DPD website waarop u de status van de zending kunt volgen.

We versturen bestellingen twee keer per week. Op maandag en donderdag worden pakketten verstuurd. Houd er dus rekening mee dat bij een bestelling op maandag middag pas op Donderdag verstuurd wordt.

Verzenden in een envelop

We kunnen voor bestellingen die in een envelop passen de verzendkosten aanpassen. Verzenden in een envelop geschiedt op eigen risiko. Aanpassingen van verzend kosten vinden niet automatisch in de webshop plaats, het beste kan de bestelling dan via de mail gestuurd worden, het is dan wel noodzakelijk eerst een account in de webshop aan te maken.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering.


Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

Retour bepalingen

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@justpedal.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Beschadigde leveringen

Indien een bestelling/pakket tijdens transport beschadigd is, en dit zichtbaar is aan de buitenkant van de verpakking, kunt u het pakket weigeren bij aanbod door de vervoerder. Het pakket wordt dan naar ons terug gestuurd, zodat we het pakket kunnen controleren.

Indien na ontvangst en/of uitpakken blijkt dat een artikel beschadigd is, neem dan contact op met ons via info@justpedal.nl. Het helpt om een foto van de schade van het (ongeopende) pakket of artikel mee te sturen.

Foutief verstuurde produkten

Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt, zelfs bij Just Pedal! Foutief verstuurde produkten kunnen in overleg terug worden gestuurd of kunnen worden opgehaald door onze verzender. In het laatste geval zullen goede afspraken gemaakt worden over het tijdvak en beschikbaarheid van de klant op de afhaal lokatie. Bij het terug sturen door de klant wordt vooraf overlegd hoe het pakket het best verstuurd kan worden. Op afspraak kan het pakket ook in de winkel aangeboden worden.

De kosten voor het terug sturen/ophalen van een foutief verstuurd produkt zijn voor de rekening van Just Pedal.

Niet tevreden over het bestelde produkt?

Indien de klant niet tevreden is over het bestelde produkt, dan kan dit geretourneerd worden. Voorwaarde is dan dat het produkt niet gebruikt of gemonteerd is en dat de oorspronkelijke verpakking nog intact is. Bij het terug sturen door de klant wordt vooraf overlegd hoe het pakket het best verstuurd kan worden. Op afspraak kan het pakket ook in de winkel aangeboden worden.

Kosten voor het retour sturen van het produkt zijn voor de klant.

Garantie

Indien een produkt vervangen dient te worden onder garantie (zie ‘Garantie afhandeling’) dient het produkt ten aller tijde terug gestuurd te worden naar Just Pedal. Op afspraak kan het pakket ook in de winkel aangeboden worden.

De kosten voor het terug sturen/ophalen van een garantie produkt zijn voor de rekening van Just Pedal.

Terugbetaling

Indien een produkt niet bevalt, en dus retour gestuurd wordt, zullen de verzend kosten niet gecrediteerd worden. In het geval van een vervangend produkt zullen geen verzendkosten in rekening gebracht worden.

Terugbetaling vindt plaats via het betaal medium dat gebruikt is voor betaling van de bestelling (Paypal -> Paypal, iDeal -> Bank transfer) binnen 2 weken na terug ontvangen van het produkt.

Retour adres

Het retour verzend adres is in alle gevallen:

Just Pedal Bikeshop

Zevenhuizerstraat 146

3751 LD Bunschoten