Custom Bikes - JP Builds

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Custom Bikes - JP Builds Er is 1 product.

Een van de hashtags die we vaak in onze sociale media posts gebruiken is #notyouraveragebikeshop. Dat is niet zomaar een kreet, dat is wat we zijn. Natuurlijk kun je bij ons een frame kopen en die zelf opbouwen, maar wij kunnen ook jouw droomfiets bouwen in onze professioneel uitgeruste werkplaats. Hier combineren we onze specifieke tools met on...

Een van de hashtags die we vaak in onze sociale media posts gebruiken is #notyouraveragebikeshop. Dat is niet zomaar een kreet, dat is wat we zijn. Natuurlijk kun je bij ons een frame kopen en die zelf opbouwen, maar wij kunnen ook jouw droomfiets bouwen in onze professioneel uitgeruste werkplaats. Hier combineren we onze specifieke tools met onze jarenlange ervaring in het opbouwen van fietsen, van de custom wielen tot de complete fiets! 

Hoe pakken we dit aan?

Om tot een custom fiets te komen bespreken we de wensen van jou, de klant, en op basis hiervan stellen we een lijst met onderdelen samen die samen een complete fiets vormen. In sommige gevallen krijgen we een complete lijst aangeleverd, soms is alleen het frame het beginpunt van het proces. Indien je wel weet welke fiets je wilt, maar niet welke onderdelen je daarvoor het best kunt gebruiken, dan zijn wij er om je van passend advies te voorzien. Het resultaat van dit proces is een excel sheet met alle onderdelen van de fiets, inclusief de prijzen en de totaal prijs. Na wederzijds akkoord gaan we de onderdelen bij elkaar zoeken en beginnen we met de bouw.

Hoe lang duurt dit proces?

Natuurlijk streven we er naar om je fiets zo snel mogelijk klaar te hebben. Hoe snel dit kan is van veel factoren afhankelijk. Zijn de onderdelen allemaal beschikbaar, bij ons of bij onze leveranciers? Zo niet, hoe lang duurt het voordat ze weer leverbaar worden? Hoe lang is onze projecten wachtlijst op het moment van bestellen?

We proberen dit proces zo helder mogelijk te houden, en we proberen de voortgang zo goed mogelijk te communiceren. 

De fiets is klaar!

Zodra de fiets klaar is maken we een afspraak voor de aflevering. Tijdens de aflevering passen we na een eerste proefrit de laatste dingen aan zoals stuurpen lengte, soort zadelpen, zadel en stuurhoogte, de afstelling van het stuur. Als alles naar wens is volgt de rest betaling en kun je op pad!

Hieronder vind je een groeiend aantal builds die we voor klanten hebben gemaakt. Leuk om inspiratie op te doen!

Meer
Toont 1 - 1 van 1 item
Toont 1 - 1 van 1 item